Allsecur – Commercial 2012 “Henk, bedankt!”

Het gaat blijkbaar moeizaam in verzekeringsland, want diverse partijen lanceren in deze tijd nieuwe reclamecampagnes. Of het nu OHRA, Centraal Beheer Achmea of Nationale Nederlanden is, allemaal willen ze vooral met een lach de consument verleiden tot hun producten. Ook de nieuwe reclame van Allsecur valt in deze categorie. Schade en de manier van omgaan daarmee door de verzekeraar is ook een terugkerend item in de hedendaagse commercials van de verzekeringsmaatschappijen. Er zit nog een opvallende overeenkomst tussen 2 reclames, die ik nog niet kan verklaren…

“Allsecur – Commercial 2012 “Henk, bedankt!”” verder lezen

Nationale Nederlanden – De schademanager

Nationale Nederland heeft een nieuwe campagne rondom hun product Schademanager. In deze leuke commercial speelt een beschadigde Mini de hoofdrol.

“Nationale Nederlanden – De schademanager” verder lezen

ING Bank – Commercial Frisse blik op uw vermogen

ING Bank heeft een reclame momenteel in de reclameblokken rondom hun hypotheekadvies dienstverlening. In deze reclame komen 2-tal kentekens in beeld die een frisse blik verdienen.

“ING Bank – Commercial Frisse blik op uw vermogen” verder lezen

OHRA – Commercial Direct-weer-door garantie bij autoverzekering

OHRA heeft wederom zeer leuke reclame op de buis gebracht. Ditmaal speelt niet een auto met kenteken de hoofdrol, maar een caravan met een mover. Vooral de diverse scenes en uitstekende acteurs maken deze commercial erg vermakelijk. En zodoende komt er ook nog eens een kenteken van een caravan voorbij op deze blog. Ook leuk is dat in deze reclame een cameo is opgenomen van een oude bekende uit een andere OHRA reclame.

“OHRA – Commercial Direct-weer-door garantie bij autoverzekering” verder lezen

McDonald’s – Commercial Clooney

McDonald’s Nederland is de laatste tijd goed bezig met humoristische commercials. In de laatste versie speelt een jongetje de hoofdrol die goed doorheeft hoe hij zijn vader kan paaien. Zonder morren wast hij bijvoorbeeld de auto van zijn vader en in dat shot komt kenteken voorbij.

“McDonald’s – Commercial Clooney” verder lezen

Award hoogste BPM-bedrag op kentekenbewijs gaat naar…

Naar aanleiding van een tweet van Sjoerd van Stokkum waarbij hij een foto van het kentekenbewijs postte van een Maybach Landaulet met een heel hoog BPM-bedrag, heb ik geanalyseerd welke kentekens de hoogste BPMbedragen hebben. In ieder geval bevat de top15 heel veel onverwachte noteringen.

“Award hoogste BPM-bedrag op kentekenbewijs gaat naar…” verder lezen

Nieuw kenteken uitgegeven voor personenauto

Afgelopen weekeinde kreeg ik een tweet mention. Op het forum van Driving-Fun was een posting geplaatst van een Volkswagen Touareg met opvallend kenteken. Er werd mij gevraagd of ik meer wist over dit kenteken. Deze VW blijkt een unieke primeur te zijn: de eerste personenauto in Nederland met kenteken uit de serie sidecode8!

“Nieuw kenteken uitgegeven voor personenauto” verder lezen