Amsterdamned – Film met veel kentekens

Dick Maas is momenteel veel in het nieuws vanwege de filmposter voor zijn nieuwe film Sint. Over de trailer van deze film heb ik al eerder bericht. In 1988 regisseerde Dick Maas de film Amsterdamned. Mijn collega Bart zag deze film recentelijk (weer) en herinnerde zich mijn blog. In al zijn dienstbaarheid heeft hij vervolgens meerdere screenshots gemaakt van auto’s met NL-kentekens in deze film. Hij wist echter niet dat deze blog eigenlijk uitsluitend kentekens in commercials en printadvertenties controleert. Toch wil ik zijn werk en inspanning niet voor niets laten zijn en daarom bij deze de screenshots met alle kentekens, gemaakt door Bart.

Natuurlijk heb ik alle kentekens nog even nagetrokken. De fraaiste (Alfa Giulietta) levert gelukkig resultaat op…

Trailer amsterdamned

 

Alfa Rome0 – NR-79-VX

 

Kentekens in de film zonder kentekenresultaten


Eén antwoord op “Amsterdamned – Film met veel kentekens”

  1. Pingback: Tweets that mention Amsterdamned – Film met veel kentekens « Kentekencheck blog van Jasper Verweij -- Topsy.com

Reacties zijn gesloten.