ABN AMRO – Denkkracht omzetten in daadkracht

Nederlandse kentekens spotten in reclames is redelijk simpel. Je let op de opvallende gele kleur en dat is het halve werk. Soms kom je echter niet zo ver met deze taktiek. In de nieuwe reclame van ABN is het gele kenteken namelijk ondergesneeuwd, maar nog wel leesbaar.

Het ondergesneeuwde kenteken komt 1 maal in beeld:

Deze besneeuwde Partner heeft de volgende gegevens:

Eén antwoord op “ABN AMRO – Denkkracht omzetten in daadkracht”

  1. En toen….. ? Ze leefden nog lang en gelukkig met de zekerheid van een AA rekening ( waarop ze 0,0 procent kregen ) ? Of , toch mooi dat een Peugeot het ook doet als het sneeuwt ? De Partner heeft nog lang geen APK nodig ( hoe anders dan de bestuurder e/o zijn partrner 🙂 ) ?!
    Hoe dan ook , toch goed te weten……..

Reacties zijn gesloten.