Uit de oude doos – Carglass reclame

In 2009 was er veel commotie over het niet uitgeven van lettercombinatie PVV in de Nederlandse kentekens. Er werd destijds ook geconstateerd dat de lettercombinatie VVD wel was uitgegeven. Kort daarna werd bekend dat mensen met VVD in hun kenteken de kentekens konden omruilen.

In dezelfde tijd had Carglass een televisie reclame waarin duidelijk zichtbaar een kenteken met VVD leesbaar was:

Het lijkt erop dat Carglass (of de leasemaatschappij van Carglass , dat weet ik niet) hun VVD kentekens nog  niet heeft omgeruild:

Later heeft Carglass de reclame wel aangepast met een andere auto van Carglass op het einde, maar ik kan dit nog niet terugvinden op Youtube

Andere reclame Carglass

In een andere reclame van Carglass komt een ander kenteken prominent voor:

2 antwoorden op “Uit de oude doos – Carglass reclame”

  1. De nieuwe reclames van carglass kloppen ook niet. Kentekens van auto’s uit de reclames kloppen niet. De laatste, mark van carglass, wintersport, word een renault getoond met het kenteken 60-jvl-2. Dit kenteken hoort bij een bmw….dus ze zijn nog niet lekker bezig. Die reclame met dat vvd erin ishet kenteken van een VW golf en niet een busje van carglass. Moeten wij eens doen…

Reacties zijn gesloten.