OHRA – Bassie commercial

OHRA had begin 2008 de lachers op haar hand met de commercial met clown Bassie in de hoofdrol. Deze commercial is helaas slechts in mindere kwaliteit terug te vinden op Youtube (geen 480p versie of hoger).

In deze reclame zie je veelvuldig een Peugeot 807 voorbij rijden. Ik kan echter met geen mogelijkheid het kenteken ontcijferen. In 1 shot zou je het moeten lezen, maar hebben volgens mij de editors een blur gedaan.

In ander shot zie je eerste 3 karakters van kenteken: 91-J

Aangezien de commercial uit 2008 komt, moet het kenteken wel iets zijn als 91-Jx-xx (waarbij de xx staan voor letters). Aangezien een Peugeot 807 niet dusdanig populair is, is deze auto wellicht te vinden uit de beschikbare kentekencombinaties (slechts 3840 geldige combinaties…).

Van deze combinaties (waarvan 349 Peugeots) zijn dit de mogelijke auto’s:

kenteken merk handelsbenaming kleur
91jzlv peugeot 807; 2.2 HDI (8PL) grijs

oftewel dit is de kentekencheck:

http://www.youtube.com/watch?v=dBS0IPaVcPs