Toyota – ‘Vicki’s toyota test’ commercial serie – Avensis

Tweede deel in de serie over Vicki’s toyota test gaat over de commercial van de Toyata Avensis. Wederom neemt Vicki ons mee in haar testrit van een Toyota .  In deze commercial speelt Hennie van der Most een gastrol.

De Toyota Avensis in de reclame wordt danig aan de tand gevoeld.

Na eerdere ervaringen met deze commercial reeks, maar ook met andere Toyota commercials heb ik de kentekencheck (22-HDF-3) een beetje op de automatische piloot uitgevoerd. Toyota gebruikt bijna altijd gewoon de echte auto’s met de echte kentekens, maar in dit geval is er toch echt iets aan de hand:

Volgens het kentekenregister behoort dit kenteken toch echt tot een Corolla Verso en niet een Avensis wagon! Dit is toch wel een opvallende blundertje van de makers.

Helicopter van Van der Most

De helicopter in het filmpje behoort toe aan Hennie van der Most met registratie nummer PH-RBC

Pas recentelijk heb ik het online Nederlandse luchtvaartuigenregister ontdekt: