ANWB – Commercial ‘Auto assist’ (update)

Ter introductie van het nieuwe product Auto Assist heeft ANWB wederom een reclame geschoten met acteur Stefan de Walle, getiteld ‘Duin panne’. In de reclame zitten nog meer bekende zaken, want wederom speelt een blauwe Honda Accord station de hoofdrol, maar is het dezelfde als in 2 voorgaande reclames (1 2) ? Daarnaast klinkt het thema auto’s en golfbaan bekend.

De blauwe Accord komt met z’n kenteken duidelijk leesbaar in beeld, nl. 08-KKB-7

De kentekencheck levert ook een blauwe Accord op:

Opvallend

Dit kenteken kwam ik toevalligerwijs ook tegen in een oude advertentie op Marktplaats. Er was echter nog iets vele malen opvallender.  Bij het terugkijken van de andere reclame blijkt dat er 2 verschillende blauwe Accords zijn gebruikt:

Wegenwacht auto – 43-BV-GV

De wegenwacht auto komt ook duidelijk in beeld met z’n kenteken:

De voertuiginformatie bij dit kenteken klopt ook:

Achtergrondthema http://www.wegenwachtautoassist.nl/

Op de themasite van deze nieuwe service komen zowel de Accord als de wegenwachtauto weer terug in de achtergrond:

Opvallend daarbij is dat het kenteken  van de wegenwachtauto niet gefotosoept is, en die van de Accord is gewijzigd naar een kenteken met VVV als lettercombinatie. Hierdoor lijkt het kenteken eerder uit Groot-Britannie te komen dan Nederland.

Golfballen thema is in

Het lijkt erop dat driving ranges die auto’s belagen met golfballen in zijn. Eerder deze week plaatste ik namelijk al de reclame van Peugeot Van Zwienen met soortgelijke setting:

Update 3 oktober 2010: Achtergrond thema toegevoegd

Eén antwoord op “ANWB – Commercial ‘Auto assist’ (update)”

Reacties zijn gesloten.