Ditzo – Commercial Prepaid pechhulp

In de nieuwste reclame van Ditzo (genaamd ‘Pech’) voor haar product prepaid pechhulp speelt Robbie Muntz weer de kritische consument. In dit geval vraagt hij de organisatie die de praatpalen bedienen of hun prijsstelling wel zo fair is. Naast Robbie speelt ook een zilveren VW Golf een rol. Bij het onderzoeken van de filmlocatie van deze commercial via Google Street view heb ik een leuke samenloop van omstandigheden gevonden!

De zilveren Golf komt een aantal keer duidelijk in beeld met zijn kenteken 11-NJk-2:

In vorige commercials van Ditzo werd kentekens nog verzonnen, maar ditmaal is de echte Golf in beeld:

Lokatie praatpaal

Doordat de voetgangers/fietsersbrug me ergens bekend voorkomt, ging ik eens goed naar de achtergrond kijken. Bij het goed bekijken van de commercial blijkt er een kleine fout in de reclame geslopen. De shots van de parkeerhaven zijn namelijk op minimaal 2 plekken geschoten. In de ene shot zie je brug namelijk voor de auto, in de andere achter de auto.

De brug in deze commercial is vrijwel zeker ”De Halsbân”. Deze brug staat op de N31 nabij Zürich. Met dank aan Google Street view kunnen we ter plekke even kijken. Op de eerste parkeerhaven staat echter op de Google beelden geen praatpaal. Op de tweede parkeerhaven staat wel een praatpaal en stom toevallig staat er een echtpaar met een pechauto! Toeval of niet?

4 antwoorden op “Ditzo – Commercial Prepaid pechhulp”

  1. Mooi toeval inderdaad. ik denk dat de 1e lokatie is gekozen, omdat anders het tankstation ( http://goo.gl/maps/1yFE ) in beeld zou komen… en dat doet een beetje af aan het desolate karakter van het niemandsland daar in Friesland.

  2. Sow jij hebt erg goed gekeken naar de reclame zeg!!!! Props, ik ga denk ik heel anders naar reclames kijken nu. Kijken of ik ook zoiets kan vinden bij andere reclames.

  3. Zit nog een enorme fout in de reclame! Een nieuwe volkswagen heeft mobiliteitsgarantie. Dus waarom dan pechhulp. Niet zo slim van Rob.

Reacties zijn gesloten.