Profile Tyre Center – Commercial voor 2011

Vlak voor het sluiten van het jaar 2010 heeft Profile Tyre Center hun nieuwe commercial online gezet voor 2011 (met dank aan Autokiosk voor deze tip). In deze reclame wordt het verlangen naar profiel op 2 manieren toegelicht. Ook zien we duidelijk een Opel in beeld komen met zijn kenteken.

De Opel Astra GTC komt met zijn kenteken 33-SJ-SL duidelijk in beeld:

De kentekengegevens bij dit kenteken komen overeen met het beeld: zwarte Opel Astra GTC

Jammer

Wel jammer vind ik dat duidelijk is (zeker in de versies met hogere kwaliteit op YouTube) dat er gebruik is gemaakt van een chromakey scherm bij de vrouw:

Update: Volgens een tweet van Luc van Bussel, directeur van AlwaysBeMobile (de partij achter Profile Tyre Center) is de dame in de commercial: topmodel Anouska Wink . Anouska houdt ook een twitteraccount bij en op dit account meldde ze op 13 december dat ze in de studio was voor opname van deze commercial.