BOL.com – Altijd voordeel 2011-versie

BOL.com is het nieuwe jaar begonnen met de traditionele sale. Ditmaal onder de noemer “Altijd voordeel“, waarbij je kan profiteren van de dagdeals. Ondersteunend aan deze actie is een commercial geschoten. In deze tv-reclame komt in 1 shot een leesbare kenteken.

Het gele busje met kenteken 11-VG-SV komt goed in beeld:

De gegevens van dit kenteken zijn als volgt:

Aangezien de APK-vervaldatum in het verleden ligt, heb ik ook nog even gecontroleerd of het voertuig nog wel geldig is in Nederland. Deze Volkswagen is echter in oktober 2010 geëxporteerd. De beelden zijn dus al daarvoor geschoten.

2010-versie Altijd voordeel

Van de Altijd voordeel serie was begin januari 2010 ook een commercial van BOL.com in omloop. In deze versie zitten ook beelden van dezelfde Volkswagen bus en acteur.

 

Eén antwoord op “BOL.com – Altijd voordeel 2011-versie”

Reacties zijn gesloten.