Skoda – Superb businessline commercial part deux

Skoda maakt altijd goede commercials voor deze blog. Veelal zitten ze boordevol Nederlandse kentekens en bijna even zoveel keer zijn deze kentekens erbij gezocht. Momenteel draait er (opnieuw) een commercial voor Superb businessline in de Nederlandse huiskamers. Al eerder is deze commercial beschreven, maar het is toch niet helemaal dezelfde reclame: het kenteken is bijgewerkt.

Het kenteken dat in deze versie wordt gebruikt, is 13-PSJ-6:

Dit kenteken levert wederom geen overeenkomstige Superb op:

Greenline Businessline?

De reclame is bedoeld om de Superb Greenline Businessline met energielabel A te promoten. Deze uitvoering is enkel in dieseluitvoering te leveren. De gegevens van het kenteken zijn echter van een benzine uitvoering met energielabel B en 25% bijtelling. De Carculator site van Pon zelf laat goed zien:

Oude vs nieuwe versie reclame

Ter vergelijk hierbij de kentekens die gebruikt werd in de vorige en huidige versie van deze commercial:

Deel 1
Deel 2