SIRE – Handen af van onze hulpverleners – alvast gelukkig nieuwjaar!

De laatste post van het nieuwe jaar is gewijd aan een campagne van SIRE die vooral gericht is op het eindtuk van 2011 en begin van 2012. Onder het mom van “handen af van onze hulpverleners” vragen ze aandacht in krant en op tv aandacht voor de omgang met hulpverleners. In de print advertentie staat een gepantserde ambulance met kenteken.

Op het originele campagnemateriaal is het kenteken 5-VJH-49 goed te lezen:

De voertuiggegevens van dit kenteken zijn als volgt:

De Peugeot is dus behoorlijk omgebouwd.. Daar zijn de handen duidelijk niet vanaf geweest.

(Alvast) gelukkig nieuwjaar

Ik wens alle lezers van mijn blog een mooi en veilig uiteinde toe, en alvast gelukkig nieuwjaar. In 2012 wil ik kijken of ik deze blog verder kan verbreden. Hiervoor ben ik alvast bezig met enkele plannetjes… Stay tuned!