Brand New Day – Commercial, je loog tegen mij…

Brand new day is een redelijk nieuwe speler op de markt van financiële dienstverlening. Hun reclames vallen mij op doordat ze actief andere logo’s gebruiken van hun concurrenten. Iets wat blijkbaar stilzwijgend (?) wordt geaccepteerd door deze partijen. Opvallend in de nieuwste commercialreeks zijn 2 dingen: een ietwat aftandse oldtimer (met kenteken) en Harry Slinger van Drukwerk.

Hoofdcommercial

Commercial Woekerpolis:

Commercial Werkgevers

Commercial Overboeken

In de hele reeks speelt de lichtblauwe oldtimer met kenteken 08-48-EF:

Deze ietwat gehavende auto heeft de volgende kentekengegevens van een witte Chevy Impala ’67:

 

2 antwoorden op “Brand New Day – Commercial, je loog tegen mij…”

  1. Ik heb jaren geleden eens een band zien optreden zo, blauwe amerikaanse convertible, 3 nozems erin, stopten naast het terras waar de trouwerij waar ik bediende zich afspeelde. Ik dacht ‘ohjee’ maar het bleek gepland. Ze sloten hun gitaren aan, drumkit op de achterbank en begonnen te rocken, fantastische show.

Reacties zijn gesloten.