Marktplaats – Commercial Showroom auto’s 2012

Tijdens de rust van de Champions league wedstrijd Bayer Leverkussen tegen Barcelona zag ik de nieuwe reclame van Marktplaats voorbijvliegen. Aangezien deze zich afspeelt in een showroom, was de kans groot om gele plaatjes te ontwaren in de beelden. Het eindresultaat: 3 stuks afkomstig van VAG-concern en een blogger die zichzelf weer eens te veel werk op de hals haalt door onzinnige details uit te zoeken…

In 1 beeld zijn alledrie de kentekens leesbaar, zeker op 1080p en fullscreen formaat:

De voertuiggegevens van de kentekens 82-KLV-7, 85-PBN-2en 66-NBR-6 zijn als volgt:

Grijze Audi

Deze Audi staat momenteel te koop bij Audi Centrum Amsterdam. Niet voor 13.950 EUR zoals in de reclame, maar voor 30.950 EUR. Zie hiervoor de advertentie op een concurrerende autoadvertentieportaal: http://www.autowereld.nl/audi/a4-avant/1.8-tfsi-pro-line-business-2870767/details.html

Rode Audi

Zilveren VW

“Deze” VW Golf 1.2 Tsi Trendline Bluemotion Technology Trendline komt later ook nog in beeld:

Dit zijn waarschijnlijk wel topverkopers, want een Golf van deze leeftijd en kilometerstand 23.456 doet eerder rond 14-15.000 verkoop, terwijl de auto op Marktplaats “staat” voor 22.900 EUR (terwijl showroomprijs in reclame op 18.750 EUR staat….). De echte 66-NBR-6 rijdt waarschijnlijk ergens vrolijk rond. In ieder geval niet bij Autobedrijf Bos uit Almere, want deze is fictief voor de reclame…

Eén antwoord op “Marktplaats – Commercial Showroom auto’s 2012”

Reacties zijn gesloten.