Gezocht rode Toyota 4-runner in commercial

Op mijn blog schrijf ik fanatiek over het gebruik van kentekens in commercials. Ik heb in de loop der tijd een aantal volgers van postings opgebouwd. 1 daarvan is Jan Wijnakker van http://carcasting.nl/ .

Recentelijk heeft Jan mij getipt over het gebruik van een bepaald Toyota 4-Runner in een recent gedraaide commercial. Ik zou van deze gelegenheid gebruik willen maken om de rollen op deze blog eens om te draaien. Ik zou graag van mijn volgers willen horen in welke commercial dit voertuig een rol speelt.

Carcasting.nl

Jan regelt voor veel films en commercials voertuigen in allerlei soorten en maten. Hierdoor heeft hij een heel oeuvre opgebouwd: http://carcasting.nl/film. Via de site kan je je eigen voertuig ook opgeven voor een toekomstige rol in 1 of andere film of commercial. Je kan bij gebruik van je voertuig een vergoeding krijgen. Dit is echter per opdrachtgever afhankelijk.

Specs voertuig

De auto die gebruikt wordt is een rode Toyota 4-runner. Hij zal in de commercial een lekke band krijgen. Deze Toyota is van een particuliere eigenaar en om deze reden vermeld ik vooralsnog het kenteken niet.

 

Hoe doe je mee?

Je kan naam van het bedrijf en/of de URL naar commercial (indien beschikbaar) in de comments kwijt. Ik weet nog niet wanneer de commercial de reclameblokken gaat bevolken, maar ik zou zeggen: hou je ogen open komende tijd!