Kenteken.TV Facebook pagina live!

Sinds vanavond is er een Facebook pagina geactiveerd voor Kenteken.TV. Op deze pagina zal ik in eerste instantie de postings van deze blog doorzetten. Daarnaast zal op deze Facebook pagina frequent laatst uitgegeven kenteken van RDW worden gepubliceerd, net zoals op het Twitter account Voertuiginfo . Dit twitter account zal ik komende weken ook gaan rebranden naar Kenteken.TV, zodat er eenheid ontstaat.

Laat gerust je vragen of opmerkingen achter op Facebook pagina! Natuurlijk vind ik het helemaal niet erg als je de pagina liked of deelt met je vrienden šŸ˜‰

Andere wijziging voor deze blog is dat ik besloten heb om advertenties te tonen op deze blog. Ik heb niet veel kosten aan deze hobby, maar door deze mogelijkheid word ik enigzins gecompenseerd in de kosten voor hosting URL kenteken.tv en dergelijke.