Q-music – Het geluid commercial 2013

Q-music heeft weer een nieuwe ronde van hun spel Het Geluid. Wederom ondersteunen ze deze actie met een reclame op TV. In deze commercial rijden de DJ’s in een bekende gele auto rond. Deze auto kwam namelijk eerder voor in een Q-music reclame. Destijds was echter het kenteken niet leesbaar, totdat ik deze week getipt werd naar een Autoweek forum artikel. En dan blijkt ineens dat dit kenteken een leuke link is met een hele andere reclame.

In deze commercial komt nergens de buitenkant van deze BMW in beeld. Op forum van Autoweek staat echter de volgende foto:

blog-nvdt83-qmusic

Dit kenteken behoort toe aan VW Passat die al in 2003 is geexporteerd. Tot zover nog niets spannends. Dit kenteken is echter al eerder gebruikt in een reclame van een ander merk. Toen behoorde het toe aan een oud vrouwtje…

blog-nvdt83-dfzp52

Grappige recycling van dit kenteken!

2 antwoorden op “Q-music – Het geluid commercial 2013”

Reacties zijn gesloten.