Q-music – commercial “entourage”

Q-music heeft een aardige traditie qua commercials met leuke auto’s erin. In de huidige commercial “entourage” komen 2 fraaie klassiekers voorbij. Helaas is het niet mogelijk van alletwee de achterliggende info op basis van kentekens op te vragen…

BMW

De eerste klassieker is een mooie lichtgele/cremekleurige BMW uit de 02-reeks (met dank aan Matthijs Algra)

blog-bmw-qmusic-entourage

Verderop in de commercial komt de BMW beter in beeld, maar zelfs op 720p en volledig scherm is het kenteken niet helemaal te lezen (NV-??-??):

blog-bmw-qmusic-entourage2

Volgens de website van BMW 02 club Nederland zou dit de kleur Condorgelb moeten zijn.

Mustang

De tweede klassieker is een mooie Mustang die op de brug staat in een garage (ergens op achtergrond staat Beernink bandenservice, maar Google slaat hierop niet aan):

blog-mustang-qmusic-entourage

Het eerste gedeelte en laatste karaktervan het kenteken is duidelijk leesbaar, nl. 29-DH-?N. Ik denk zelf dat er 29-DH-LN staat, maar dit kenteken verwijst naar een VW Polo. Als ik echter alle overige mogelijke letters op vraagteken zet, komt er ook geen Mustang tevoorschijn.

5 antwoorden op “Q-music – commercial “entourage””

  1. VWE is weer wakker, kenteken hoort bij een lang geleden geëxporteerde VW Passat. Past wel in de sfeer van het vermoedelijke kenteken wat ze op die Mustang hebben geschroefd 🙂

Reacties zijn gesloten.