Videos MTV aka RDW kentekenprocessen

RDW is momenteel druk bezig alle voorbereidingen te treffen om een zeer grootschalig project tijdig op te leveren. Dit project heet MTV, wat een afkorting is voor Modernisering Tenaamstelling Voertuigen, maar sinds kort wordt extern vooral de term “(nieuwe) kentekenprocessen” gebruikt. Per 1 januari 2014 krijgen we namelijk het eendelig kentekenbewijs in de vorm van een creditcard, ook wel kentekencard genoemd. Dit betekent direct dat de processen rondom uitgifte en inname van deze card wijzigen. Om het diverse publiek kennis te laten maken met deze nieuwe kentekenprocessen zijn er 3-tal geanimeerde instructievideos verschenen.

Kentekencard
De kentekencard zal er als volgt uit komen zien:
kentekenbewijs 2014

Op de kentekencard komt ook een chip met oa het CVO van een voertuig erop.

Voor de voertuigbranche

Voor de voertuigbezitter

Over het overschrijven van een voertuig

Website met meer info
RDW heeft een speciale website ingericht met uitgebreide beschrijvingen van de komende wijzigingen: http://www.rdw.nl/kentekenprocessen/Paginas/kentekenprocessen.aspx. Voor nog meer details kunt u ook terecht op MTV projectpagina: http://www.rdw.nl/mtv/Paginas/default.aspx

Eén antwoord op “Videos MTV aka RDW kentekenprocessen”

Reacties zijn gesloten.