ANWB – Commercial wegenwachtservice

Het einde van het jaar wordt ingezet en traditioneel is dat een belangrijke periode voor ANWB. Het jaarlidmaatschap voor ANWB en bijbehorende diensten lopen van 1 januari tot 31 december,  maar voor 15 november dien je op te zeggen. Kortom, in deze periode wil ANWB vooral haar diensten onder de aandacht brengen. Dit jaar doen ze dat door de introductie van een nieuwe service: Wegenwacht Service. Deze dienst is bedoeld om iedereen te ondersteunen als men denkt dat er ‘iets’ niet klopt aan je auto. In deze posting controleer ik of er ‘iets’ aan het gebruikte kenteken in deze commercial niet klopt.

Het kenteken komt in 1 shot voor en zit gemonteerd op de Wegenwacht VW Transporter:

blog-anwb-wegenwachtservice-vd964b

De gebruikte Wegenwacht Transporter is volgens mij een echte . Het kenteken VD-964-B behoort namelijk toe aan een VW Transporter:

blog-anwb-wegenwachtservice-vd964b-vwe