BOVAG – Commercial bovag garantie 2013-2014

In juni 2010 is deze blog begonnen. In die eerste maand was de laatste keer dat een BOVAG reclame-uitrusting beschreven werd. Tussen nu en toen heeft BOVAG diverse campagnes gehad, waarbij met name good-old Beun de Haas het publiek moest waarschuwen over malafide autobedrijven. De campagne die vanaf 7 oktober over Nederland wordt gestort, zowel op TV als online, benadert de materie juist vanuit de andere kant: BOVAG bedrijven zijn betrokken bij datgene waar het omgaat. Wat mij betreft sfeervol gebracht, en slapende baby’s zal een grote doelgroep tot vertedering brengen.

In de reclame komen 2 auto’s in beeld met hun kenteken in beeld

Kenteken 1

blog-bovag-commercial-06tbxk

Kenteken 06-TB-XK levert de volgende gegevens op:

blog-bovag-commercial-06tbxk-vwe

Kenteken 2

blog-bovag-commercial-19zftt

De gegevens van deze VW Fox zijn als volgt:

blog-bovag-commercial-19zftt-vwe

Dustin Hoffman

In de Making Of van deze commercial wordt ook duidelijk dat Dustin Hoffman heeft meegedaan met deze reclame:

dustin-hoffman

UPDATE 14 oktober 2013: Diverse mensen zijn op zoek naar het liedje dat gebruikt wordt in deze reclame. Via-via heb ik hierover meer informatie gevonden. Op de site van Arie Storm (producer, gitarist, songwriter) is een berichtje hierover geplaatst:

Ja!!! Heel leuk nieuws!

Vanaf vandaag is de splinternieuwe commercial van de BOVAG te zien op de Nederlandse TV. Dat op zich is niet bijzonder, maar wel dat ze een liedje hebben uitgekozen dat ik samen met Margriet Sjoerdsma en Klaas Berings schreef voor Freshbeattracks! Vanaf nu zal ik bij de commercials even niet wegzappen….

Gr Arie