Update tool KentekenScore – nieuwe meters

Na de grote update van gisteren heb ik vandaag een ietwat kleinere update doorgevoerd. Naast een kleine styling verbetering van laatst uitgegeven kenteken en paar bugs-oplossingen heb ik in deze update ook 2 nieuwe meters geintroduceerd voor KentekenScore.

KentekenScore is een tool die op een andere manier voertuiggegevens toont. Deze gewaardeerde tool is nu uitgebreid met 1 extra veld en 2 meters. Het veld is namelijk cilinderinhoud en de meters hebben ook te maken met dit veld. Bij het lezen van een autoblad werd namelijk de verhouding pk per 1000 cc aangehaald. Deze ontbrak nog in de collectie.Daarnaast heb ik gelijk Consumentenprijs per 1000 cc toegevoegd aan de lijst.

kentekenscore-update-201312

Welke mooie scores kunnen jullie vinden voor deze nieuwe meters?