KentekenTV cameo in nieuwe OHRA commercial

De Nederlandse verzekeraar OHRA maakt veel reclames voor hun autoverzekeringen. Op deze manier hebben ze op deze blog al veel aandacht kunnen krijgen. Dit was de marketing afdeling van OHRA ook opgevallen en via e-mail/Twitter heb ik diverse malen contact gehad met hun. Begin november dropte ze een apart verzoek in mijn mailbox: “Zou je het leuk vinden als we jet kenteken van jouw auto gebruiken in de nieuwe OHRA reclame?” Natuurlijk heb ik hieraan meegedaan, niet met het kenteken van mijn lease of priveauto, maar met een ander verzonnen kenteken. Deze week ging de nieuwe commercial on-air.


Deze Volvo v40 in de reclame komt een aantal keer goed in beeld met het kenteken:
blog-ohra-0ktv84

De kenteken in deze commercial is 0-KTV-84:

Bij het verzinnen van een kenteken heb ik bewust voor een nep-kenteken gekozen die wel verdacht veel op een echt kenteken lijkt. KTV is namelijk een geldige lettercombinatie en verwijst in dit geval naar Kenteken.TV. Kentekens met sidecode8 kunnen echter nooit beginnen met een nul. De 84 als laatste cijfers zijn gewoon willekeurig gekozen.

Wat mij betreft een geslaagde eerste kenteken.TV-cameo! Bedankt OHRA!

 

Eén antwoord op “KentekenTV cameo in nieuwe OHRA commercial”

Reacties zijn gesloten.