Škoda – Yeti 2014 TV-commercial

Skoda Nederland is al een aantal keren langsgekomen op deze blog. Hierbij was de basis vaak gelijk: de internationale versie van de Skoda commercial werd vernederlandst met voice-over, teksten EN nederlands kenteken. In vergelijking met andere Skoda landen is vooral dat laatste opvallend, want alle andere landenversies hergebruiken gewoon de standaard Tsjechische platen. Dit procede zie je ook weer terug in de nieuwe commercial voor de Yeti.


In de reclame komen 2 Yeti’s in beeld:

blog-skoda-yeti-9tft21-7tdv47

Kentekeninformatie

Beide kentekens behoren toe aan Nederlandse Skoda Yeti’s. Kleurstelling komt niet overeen:

blog-skoda-yeti-9tft21-vwe

blog-skoda-yeti-7tdv47-vwe

Buitenlandse versies

Internationale versie Engels:

Zwitserland:

Spanje:

Duitsland: