KentekenBattle – de strijd tussen kentekens is geopend!

In oktober vorig jaar is de tool KentekenScore live gegaan. 1 van de meeste gehoorde reacties destijds was: wat zou het leuk zijn als je 2 kentekens met elkaar zou kunnen vergelijken op deze waardes? Precies deze vraag was de opdracht voor de nieuwste tool van Kenteken.TV. Doel van deze tool moest worden om alle mogelijke interessante waardes qua voertuiggegevens te vergelijken. De basis hiervoor is de bestaande tool KentekenScore die in de vergelijkingsmodus een nieuwe naam treffender naam heeft gekregen: KentekenBattle.

Werking

De werking van KentekenBattle is simpel:

– Ga naar http://www.kenteken.tv/kentekenbattle.php

– Vul 2 (bestaande) kentekens in

– Druk op Start Battle

Voor beide kentekens worden vervolgens de gegevens opgehaald en naast elkaar gepresenteerd:

kentekenbattle-voorbeeld
Battle tussen een McLaren MP4 en Donkervoort GTO

Vervolg

In de komende weken zal ik kijken of ik er een meer game-element in deze battles kan gooien, door bijvoorbeeld de onderlinge waardes met elkaar te vergelijken en uitspraak te doen wie deze onderlinge strijd wint.