Ken jij je kentekenburen al?

2 weken geleden waren onze zuiderburen in rep en roer over een nieuwe rage. Op je mobiele telefoon kon je een belletje krijgen van iemand die zich voordeed als je telefoonbuur. De beller had zijn eigen telefoonnummer als basis genomen en hoogde het nummer op of deed er juist 1 cijfer vanaf. Ziedaar een nieuw geldig nummer. Deze rage is nog niet overgewaaid naar Nederland, maar Kenteken.TV heeft alvast een variant erop bedacht: KentekenBuren.

Wat is KentekenBuren?

KentekenBuren is de nieuwste tool van Kenteken.TV. De enige site van Nederland die allerhande leuke digitale tools rondom het Nederlands kenteken levert. KentekenBuren rekent na ingave van je kenteken uit welk kenteken ervoor of erna ligt en haalt daar de gegevens van op.

Zo zijn dit de kentekenburen van 88-XB-BK, 1 van de bekendste auto’s van Nederland:

kentekenburen-88xbbk
KentekenBuren van Bugatti Veyron

Soms is er geen boven- of onderbuurman. Het ingevulde kenteken is namelijk de laagste of juist hoogste in de reeks van die lettercombinatie. Er wordt dan het volgende getoond:

kentekenburen-xtsh01
Kenteken XT-SH-01 is de laagste in lettercombinatie XT-SH

 

2 antwoorden op “Ken jij je kentekenburen al?”

Reacties zijn gesloten.