Hyundai – Ioniq commercial

Hyundai zet met het nieuwe model Ioniq een stevige stap omhoog in de ranking van innovatieve merken. Met dit model laten ze namelijk zien dat ze op basis van hetzelfde koetswerk meerdere aandrijflijnen kunnen leveren: hybrid, plugin en volledig elektrisch. Om hun visie te delen hebben ze een lange commercial gemaakt. Speciaal voor de Nederlandse markt hebben ze 2 typische Nederlandse zaken van stal gehaald: Dirk Zeelenberg als stem en Nederlandse kentekenplaten.

Commercial

Ioniq nummer 1 plus extra auto

blog-hyundai-ioniq-jz355v-4svb91

De gastspeler aan de linkerzijde is waarschijnlijk in het echt een Nissan, maar in de vernederlandse versie voorzien van kenteken 4-SVB-91 behorende bij een Tesla Model S. Voor de witte Ioniq uit de reclame is gelijke Nederlandse versie op kenteken gevonden, namelijk JZ-355-V.

Ioniq nummer 2

blog-hyundai-ioniq-kg985t

Als tweede Ioniq komt een Plugin versie voorbij gereden. Op deze “plugin” is echter een kenteken gepakt van een volelektrische Ioniq. Op zich niet vreemd, want de plugin variant zal pas in 2017 alhier arriveren.

Ioniq nummer 3

blog-hyundai-ioniq-kg284x

De derde versie Ioniq in beeld is een andere witte. Op deze volelektrische is ook een kenteken geplakt van een Nederlandse Ioniq Electric.