Heineken – Commercial When you drive, never drink

Heineken is sinds enkele weken een trotse sponsor van enkele grandprixs in het Formule1 circus. Aangezien rijden en alcohol geen gelukkige combinatie is, hebben ze deze mogelijke verkeerde link juist als uitgangspunt voor hun reclamecampagne gebruikt. Onder de noemer “When you drive, never drink” is een fraaie commercial gemaakt met Jackie Stewart als stralend middelpunt. Normaliter worden deze blog enkel Nederlandse kentekens in reclames geverifieerd, maar voor deze internationale reclame maak ik graag een uitzondering!

Commercial

Witte bolide

Naast mooie beelden uit het verleden van Jackie Stewart, zijn er ook beelden in het heden geschoten. In deze scene zien we Jacky in een fraaie Jag wegrijden:

blog-heineken-ov16yaj

Voor het controleren van het kenteken OV16YAJ kunnen we echter (nog) niet terecht bij Finnik, dus dan maar een uitstapje naar 1 van de buitenlandse kentekencheck sites gemaakt. Ditmaal de site van Mycarcheck.com om meer specs van deze witte Jaguar F-type op te vragen:

blog-heineken-ov16yaj-mycarcheck