McDonald’s ontbijt bestelpaal commercial

Ook Kenteken.TV gaat mee met z’n tijd. In beetje Nederlandse huishouden wordt er steeds minder TV gekeken en als er naar het grotere scherm wordt gekeken dan kan het zomaar zijn dat er een streamingdienst wordt gebruik om 1 of andere serie te bingewatchen. Misschien moeten we daarom KentekenFlix als alternatieve naam overwegen…

Het aantal minuten dat er dus commercials wordt gezien, wordt steeds minder. Niet zo vreemd dat het aantal gespotte kentekens in reclames op deze blog ook niet meer zo veel aandacht krijgent. Recentelijk zijn er echter een rits campagnes uitgebracht met gele aluminium platen in beeld. Zoals in de reclame van McDonald’s ter promotie van hun ontbijtmenuutjes.

Commercial

Kenteken

Normaal gezien moet je naar McDonald’s vestiging met mcdrive toe om je bestelling door een speaker door te geven. Uit eigen ervaring (weekendbaan bij McDo jaren geleden) weet ik dat dit niet altijd op vriendelijke tonen gebeurd. In dit geval komt de McDonald’s bestelpaal echter naar je toe. De “verbaasde” berijder van Citroen laat zich graag snel overhalen voor een ontbijtje bij de gele M (blijkbaar eet deze meneer thuis geen ontbijt…). Het kenteken 43-XHX-8 van de C4 lijkt de enige echte te zijn. I’m lovin it!