Marktplaats.nl – Auto’s in commercials (deel 2)

Marktplaats heeft in het verleden ook reclames gemaakt waarbij auto’s een prominente rol spelen. Eentje daarvan komt uit 2006, de ander uit 2008. In dit tweede deel wil ik de reclame uit maart 2008 pakken. Het eerste deel is eerder op deze blog verschenen.

In deze reclame komen meerdere auto’s in beeld om het verhaal te vertellen dat er over alle auto’s wel verhalen vallen te vertellen, maar dat de feiten gepresenteerd op Marktplaats bij een advertentie voor zich spreken en correct zijn. Aan het einde van de reclame komen meerdere Citroens C3 voorbijgevlogen met telkens een ander kenteken. 2 daarvan zijn in de 480p versie duidelijk leesbaar.

Kenteken 99-ZJ-ZJ

Pas na de kentekencheck van deze groene C3 viel het me op dat deze Citroen gloednieuw was ten tijde van het draaien en uitzenden van deze commercial.

Kenteken 45-TZ-HK

Ook deze C3 komt keurig overeen met de gegevens uit de kentekencheck: