Megapost commercials met onleesbare kentekens

Tja, soms vind je na veel zwoegen eindelijk de YouTube versie van een TV reclame en zit je klaar met je scherpe oog, maar hoe je ook een video heen en weer spoelt het kenteken komt niet leesbaar op het scherm. Soms helpt een beetje gokken, maar vaak ook helemaal niet. Deze pareltjes van commercials blijven onopgemerkt qua kenteken en dat zou natuurlijk zonde zijn. In deze mega-post daarom een veelvoud aan commercials met een Nederlands kenteken, maar geen idee welke…

Soms kan een betere kwaliteit upload al veel helpen, of wellicht is iemand zo aardig om met zijn DVDrecorder een opname van TV te maken….Andere suggesties zijn natuurlijk ook welkom als reactie!

Staatsloterij – Zo’n kans laat je niet lopen

Van Zwienen Peugeot

De Bijenkorf – 3 dwaze dagen

Carglass – Haiko

Carglass – Marcel

OHRA – Vervelend als je niet meteen geholpen wordt

Eneco – Klote zon

Carglass- Jeffrey