Delta Lloyd – tv-commercial ‘All Risk autoverzekering’

Gloednieuw op de TV is de nieuwe commercial van Delta Lloyd met als wervende titel ‘All Risk autoverzekering’. In deze reclame spelen enkele voertuigen met Nederlandse kentekens een aardige rol. Helaas zijn er slechts van 2 auto’s de kentekens af te lezen. Wellicht dat iemand nog een scherpe kwaliteit van de TV kan opnemen, het uitzendschema staat in ieder geval online. Hopelijk is dan wel het kenteken van de brommer te lezen.

Op de parkeerplaats waar de camper geparkeerd wordt, staan een Ford en Audi met enigzins leesbare kentekens 95-NR-PS en 58-HHT-7:

Deze voertuigen rijden daadwerkelijk zo rond:

Eén antwoord op “Delta Lloyd – tv-commercial ‘All Risk autoverzekering’”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *