Review Autokiosk van kentekencheck blog

Reviews… Web2.0 schijnt erop gebaseerd te zijn. Elke product, site en/of dienstverlener schijnen er niet meer zonder deze beoordeling te kunnen. Ook deze blog kan er niet meer omheen. Ted Sluymer van Autokiosk.nl heeft namelijk een prachtig epistel geschreven over deze blog. Deze site brengt soms net even andere hedendaagse automotive nieuws en is volgens mij daarom alleen al een waardige toevoeging aan het palet aan automotive sites in Nederland (alhoewel pallet ook inmiddels zou kunnen kloppen).

Reviews kunnen je volgens web2.0 maken of breken. De review van Autokiosk vind ik persoonlijk tot de 1e categorie behoren. Of zoals Ted het via een tweet stelt:

AutoMensen die leuke AutoDingen doen, krijgen leuke AutoArtikeltjes op AutoKiosk.

De review heeft voor mijzelf ook een nieuw woord geleerd: kentekendokter . Een woord die ik wellicht in de toekomst vaker zal gebruiken…