Friesland Bank – EenHollander ontdekt Friesland

Friesland Bank heeft voor een nieuwe commercial Jort Kelder als EenHollander ingezet. In deze commercial speelt de Maserati van Jort een bescheiden rolletje. Het kenteken hiervan is in de commercial niet leesbaar, maar dat is in dit geval geen probleem.

Unofficial Making of

Lang leve de suggesties van andere videos bij Youtube. 1 van de suggesties bij de eerder vertoond filmpje was namelijk een soort van making of van iemand die toevalligerwijs bij de regenachtige set aanwezig was:

In deze making of is namelijk wel het kenteken van de Maserati leesbaar:

Hierdoor kunnen we de fraaie gegevens van deze Maserati opvragen:

Nu is het kenteken achterhalen van deze bolide eigenlijk geen kunst. Als je namelijk Jort Kelder Maserati in Google image search doet, kom je dit kenteken ook veelvuldig tegen.