Carglass – Marc van Carglass over HPX3

In de lange reeks van Carglass reclames met een medewerker van Carglass in de hoofdrol, heeft Carglass voor 2011 met de introductie van HPX3 een oude bekende teruggehaald: Marc. Deze Marc was al eens eerder in het pre-HPX3 tijdperk adviserend aan wintersporters die op weg zijn naar de sneeuw. Ik zou zeggen: zoek de verschillen!

In deze reclame spelen 2 Renault Meganes een hoofdrol. De sneeuw Renault heeft een leesbare kenteken:

Gezien de positionering van de letters en cijfers betwijfelde ik voorhand al of dit kenteken echt van deze Renault zou zijn. Na de kentekencheck ben ik van overtuigd dat kenteken en auto niet overeenkomen:

 

Oudere versie reclame

Zoals gezegd, Marc heeft al eerder een commercial opgesierd:

Vorig jaar was de voorloper van HPX3 nog goed genoeg, maar het kan blijkbaar nog beter.