OHRA – Kenteken in reclame ‘Bom in eend’

OHRA heeft een nieuwe commercial gelanceerd waarbij ze duidelijk willen maken wat een slechte verzekeraar vooral doet (miscommuniceren), en dat OHRA er niet zo is ingericht. In de reclame schittert een oranje, lichtbruine Toyota met een gele kentekenplaat. Even controle of over dit kenteken niet misgecommuniceerd wordt.

De Toyota komt met gedeelte van zijn kenteken een paar keer in beeld:

Het laatste karakter is niet te lezen, maar dit kenteken is sowieso niet bestaand, doordat de letter C erin voorkomt. Geen voertuiginfo kentekencheck ditmaal dus.

Auto geleverd door autobedrijf uit Alkmaar?

Op een detailshot in de reclame is de kentekenhouder goed zichtbaar. Deze houders bevatten vaak naam van een autobedrijf of een grappig bedoelde tekst. De kentekenhouder van deze auto is een beetje bewerkt. Naam van de vestigingsplaats van autobedrijf is nog leesbaar (nl. Alkmaar), maar bedrijfsnaam is weggehaald:

 

UPDATE 28-06-2011: OHRA heeft een speciale youtube pagina/takeover gelanceerd, als vervolg van deze campagne: http://www.youtube.com/OHRA