ABN AMRO – Reclame ‘Financieren. Altijd op zoek naar de Ja’

Op deze blog ben ik altijd op zoek naar kentekens in reclames. Dat altijd is voor de gemiddelde persoon al veel te veel tijd besteed aan deze niche, maar voor mezelf behoorlijk behapbaar. Met een aantal YouTube abonnementen en periodiek wat reclame-blogsites bekijken kom je een heel end. Een ander alternatief is natuurlijk om veelvuldig tussen alle reclameblokken van alle TV-zenders te zappen. Daar moet je dan wel TV voor kijken. Sinds de intrede van een tablet in huize Verweij merk ik dat dat er steeds minder van komt. Tijdens een sporadische TV-kijk actie ontdekte ik een kenteken in een shot van ABN AMRO. De spot is al enkele weken uit, maar was dus nog niet eerder gespot door mij. Bij deze is de omissie (die alleen ik mezelf aanreken…) goedgemaakt.

In de reclame van ABN AMRO komt een Audi A3 sportback met kenteken 91-JZ-LV voor (alhoewel de Z ook erg veel wegheeft van 2):

Aangezien deze blog altijd op zoek is naar de voertuiginformatie achter het getoond kenteken, natuurlijk even de kentekencheck gedaan:

In plaats van de Audi rolt een Peugeot 807 eruit…