Porsche – Kenteken in Porsche 360° app

Afgelopen maandag is de al eerder aangekondigde speciale app van Porsche in de Apple app store gepubliceerd, nl. Porsche 360° app. In deze door Pon import (ogenschijnlijk) enkel voor de Nederlandstalige lezer bedoelde app kan je meerijden in diverse Porsche, waaronder een rondje op Zandvoort samen met Jeroen Bleekemolen. Aangezien apps een vorm van reclame bedrijven is, en in deze app een Nederlands kenteken staat, verkrijgt deze app een speciale vermelding op deze blog.

In de app zitten drietal auto’s met een Nederlands kenteken. Alledrie echter met dezelfde kenteken, die bovendien zeer duidelijk niet bestaat: 01-PON-8. Ik ben wel benieuwd waarom voor de cijfers 01 en 8 is gekozen. Vooralsnog zie ik daar geen logica in.

Directe link naar app: http://itunes.apple.com/nl/app/porsche-360/id444521419?mt=8&ls=1

UPDATE 3 juli 2011: Ik heb inmiddels begrepen dat Pon willekeurig voor de cijfers 01 en 8 heeft gekozen en geen verborgen codes of logica erin heeft gestopt.

Eén antwoord op “Porsche – Kenteken in Porsche 360° app”

Reacties zijn gesloten.