Mitsubishi – ASX lange commercial

Mitsubishi Nederland heeft een lange commercial slash proefrit op haar youtube kanaal gezet. Normaal twijfel ik altijd of zo’n lange proefrit van een importeur op deze blog moet belanden, maar voor deze ene keer wil ik een uitzondering maken. De reden waarom licht ik nog toe..

In deze lange videoshoot van de ASX komt veelvuldig het kenteken van de gebruikte Mitsubishi in beeld 65-RGF-3

Aangezien dit een rijdende auto is, levert de kentekencheck de echte gegevens op van deze ASX:

Youtube tag

De reden waarom ik besloten heb om deze video op te nemen in mijn lange lijst, is vanwege een klein dingetje die Mitsubishi bij de upload heeft gedaan. Ik heb al eens eerder bedacht dat reclamemakers voor de zekerheid het kenteken vindbaar via Google moeten maken om extra verkeer naar hun site te trekken. Nu help ik deze reclamemakers een beetje door bewust het kenteken op mijn blog op te nemen….

Mitsubishi heeft dit ook een klein beetje gedaan door het kenteken 65-GRF-3 als tag bij de youtube video te zetten. Ik vond dat wel grappig, en daarom staat hier een extra vermelding.