Duyvis – Russische roulette tijgernootjes reclame

Duyvis heeft een nieuwe smaak in de serie tijgernootjes geïntroduceerd: Russisch roulette. In de zak nootjes zitten enkele extreem pittige nootjes tussen, ziedaar de verklaring van de naam. In de reclame wordt de Russische ambassade bezocht met een Duyvis busje en er valt iets geels van een kenteken te ontwaren in de beelden…

Het rode busje komt enkel in de eerste shots in beeld:

Op de youtube versie is het kenteken helemaal niet leesbaar. Op de site van de makers BSTfilms staat wel een betere versie, maar toch zijn de eerste karakters niet goed te ontcijferen of te ontletteren. Zo wordt het nooit een partijtje gezellig op deze blog… Geen idee trouwens wat voor merk en model busje het is overigens.

4 antwoorden op “Duyvis – Russische roulette tijgernootjes reclame”

  1. aan de wieldoppen te zien is het zoiezo een volkswagen busje. ik gok ’n aangepaste t3 🙂
    zucht.. volkswagen busjes <3

Reacties zijn gesloten.