Rijksoverheid – Commercial Verkiezingen 2012

Niet alleen politieke partijen, maar ook de Rijksoverheid probeert via allerlei media iedereen te bewegen om 12 september je stem te laten gelden onder het mom “Jouw stem, daar maak je je toch sterk voor!”. 1 medium daarbij is een TV-commercial. Deze was eventjes lastig online te vinden (gemiste kans om dit onder Rijksoverheid youtube kanaal te plaatsen…), maar is uiteindelijk toch gelukt. In de commercial komt een bedrijfswagen kenteken voorbij…

De DAF met kenteken BL-BT-02 komt in begin in beeld:

De kentekengegevens van dit kenteken zijn als volgt:

Vreemd

Door de verlopen APK heb ik extra check gedaan. Deze DAF is namelijk in maart 2012 van dit jaar geëxporteerd. Het vreemde is dat het kabinet pas 23 april is gevallen… De commercial lijkt dus eerder geschoten te zijn! Andere theorie is dat de vrachtwagen van een fictief kenteken is voorzien.

 

 

Eén antwoord op “Rijksoverheid – Commercial Verkiezingen 2012”

Reacties zijn gesloten.