Carglass – Reclame video met Juriaan

In de lange reeks commercials van Carglass is er een next episode gelanceerd. Ditmaal zien we Juriaan schitteren in het aanprijzen van het Carglass waar. Normaal gezien zien we enkele kentekens voorbij vliegen, maar in deze reclame moest ik behoorlijk aan de bak.

Auto 1

De eerste auto in beeld met kenteken is een Renault Megane combi:

De gegevens van kenteken 82-KRN-1 zijn als volgt:

Auto 2

Auto 2 is de Carglass auto:

De gegevens van kenteken 83-VVX-6 zijn als volgt:

Auto 3 en 4

Auto 3 en 4 waren in 1 beeld gevangen:

Kenteken 50-GPX-1 heeft de volgende gegevens:

Kenteken 37-LSV-1 heeft de volgende gegevens:

Straat opnamelocatie

Ik ben trouwens benieuwd welke straat als opnamelocatie is gebruikt. Wie weet dat?

3 antwoorden op “Carglass – Reclame video met Juriaan”

  1. Welke straat? Weet ik niet, maar vraag het aan Jurriaan zelf, hij werkt bij Carglass Hoofddorp. Ik heb hem al verteld dat ik dit een betere commercial vind dan de vorige die vaak slecht verstaanbaar waren….

  2. zouden jullie aub zo vriendelijk willen zijn die irritante juriaan carglass reclame te vervangen door een collega dat WEL normaal kan praten en verstaanbaar is? want ik wordt kotsmisselijk als ik zn kak stem hoor en met braakneigingen zo wat, en hij is onverstaanbaar leest u aub de twitter reacties en klachten op deze #juriaan #carglass. mvg Richard (exwerknemer care autoschade lelystad)

    1. Richard, bedankt voor je reactie, maar ik ben niet de uitgever van deze reclame… Ik beschrijf “slechts” de gebruikte kentekens

Reacties zijn gesloten.