Nationale Nederlanden – Commercial Autoverzekering met tevredenheidsgarantie

Nationale Nederlanden heeft voor haar autoverzekeringproduct een nieuwe commercial gelanceerd. De keuze van de tune zal wellicht niet iedereen prettig in de oren klinken, maar an sich vind ik de reclame wel mooi opgebouwd. In de reclame komt uiteindelijk een Volkswagen bus in beeld met kenteken. Helemaal tevreden ben ik echter niet, dus ik ben benieuwd naar de garantie.

De blauwe Volkswagen bus komt vlammend in beeld:

De gegevens behorende bij 11-VG-SV zijn als volgt:

Dit lijkt me duidelijk een andere VW..

Er klopt echter nog iets niet. Het kenteken is er eentje uit de reeks van (lichte) bedrijfswagens. In de reclame komen echter 9 personen voorbij. Het lijkt mij verzekeringstechnisch niet wijs om met zoveel personen in een bedrijfswagen bus te gaan rondtoeren… Als je dan ongelukken krijgt, is je everzekeringsagent niet zo tevreden (of jijzelf als eigenaar omdat de uitkering uitblijft)