Toyota – Auris reclame

Vaste gast op deze blog is Toyota Nederland oftewel Louwman & Parqui. Ditmaal is de commercial van de vernieuwde Toyota Auris de gelukkige om beschreven te worden op deze plek.

Het kenteken 36-ZJF-2 komt al vrij snel in beeld:

blog-36zjf2

De kentekengegevens van deze Auris zijn als volgt:

blog-36zjf2-vwe

In de HD versie van de commercial zijn nog meer kentekens te zien en geblurde logo’s van andere merken:

blog-toyota-auris

Nijmegen?

Aangezien ik uit het westen kom, kan ik moeilijk beoordelen of de reclame ook daadwerkelijk in Nijmegen is geschoten. In 1 shot zie je een net onleesbare straatnaambord staan en op de achtergrond een hoge landmark. Is dit het Erasmusgebouw? Kan iemand mij vertellen of hij de gebouwen herkend?

Nijmegen

UPDATE 7-1-2013: Met dank aan comment van Arnout is het raadsel opgelost. Het blijkt dat deze sfeertafereeltje in Amsterdam Buitenveldert is opgenomen, nl. in de Tommaso Albinonstraat:

TommasoAlbinonistraat

Ik weet dus niet wie er nu het slimste is: de supporters die hopeloos uit de route met hun NEC kloffie lopen, of de Auris eigenaar die in Amsterdam zijn auto versierd met een andere club dan Ajax…

Auris printadvertentie

op de site van het reclamebureau dat de reclamespot heeft gemaakt, ontdekte ik nog een andere advertentie met dezelfde Auris in de hoofdrol. Deze vind ik veel geslaagder:

toyota-auris-ad

3 antwoorden op “Toyota – Auris reclame”

  1. Ik ben in Nijmegen opgegroeid en woon er nog steeds, maar waar dit is opgenomen is me een raadsel. Dit kan nooit Nijmegen zijn.

  2. Op de laatste foto is een slecht leesbaar straatnaambordje te zien. Enig gokwerk wijst uit dat dat de Tommaso Albinonistraat in Amsterdam is. De Auris (in je tweede zin staat trouwens Yaris) wordt geparkeerd in de Barbara Strozzilaan. De camera kijkt naar het westen en ziet op de achtergrond het Symphony gebouw.

    De beginscene op de snelweg lijkt me ook nep, aangezien er geen afritnummer bij staat en de borden in de verte veel meer informatie vertonen.

Reacties zijn gesloten.