Zoektocht naamplaat 00-STV-1 door familie Oostveen

Al eerder op deze blog heb ik stilgestaan bij ontbreken van naamplaten aka vanity plates in Nederland. In andere landen wordt daar grof geld voor betaald, maar de Nederlandse overheid heeft hier nooit aan willen beginnen. Er zijn enkele workarounds om toch soort van vanity plates te verkrijgen. Bij toeval kunnen echter ook mooie naamplaten ontstaan. De fraaiste vanity plate behoort wat mij betreft toe aan een fraaie TVR. Via Twitter kwam ik deze echter een andere mooi voorbeeld. Een kenteken die met enige creativiteit te lezen valt als een achternaam. Jammer voor deze familie is deze auto (nog) niet in familiebezit, maar wie weet…

Social media zoektocht

Via Twitter ontdekte ik diverse oproepen van Astrid Oostveen aan twitteraars. De kern van de oproep was redelijk simpel:

00-STV-1 is natuurlijk te lezen als Oostveen:

Kenteken 00-STV-1
Kenteken Oostveen

Via Nefkens Noord werd de huidige eigenaar achterhaald van deze bolide:

De eigenaar zag de grap wel in de zoektocht en was zo sportief om een foto te delen met de zoeker:

00-STV-1-vanityplate

Of de taart is uitgereikt, vertelt de historie nog niet.

2 antwoorden op “Zoektocht naamplaat 00-STV-1 door familie Oostveen”

  1. Mooi gevonden 🙂

    Ik ken een bedrijf dat (naar de eigenaar genoemd) “de Vries” heet, dat een vrachtwagen bezit dat is geregistreerd als geconditioneerd voertuig (oftewel de laadruimte is gekoeld), waarvan het kenteken begint met BR-RR-..

Reacties zijn gesloten.