McDonald’s – Magnificent 5 commercial

De reclames van gele M zijn al vaker onderwerp geweest. Ook het achterliggende reclamebureau TBWANEBOKO heeft blijkbaar een kloppend hart voor auto’s, want in hun campagnes voor meerdere merken komen deze items terug. Veelal hanteert TBWANEBOKO wel onherkenbare of niets zeggende kentekens. In het geval van de McDonald’s campagne “Magnificient Five” is dat wederom het geval, helaas…

In de eindshot komt een mooie rode Amerikaan (ik kom even niet op merk-model, wie wel?):

blog-mcdonalds-magnificient-five

Het kenteken is echter niet leesbaar in de hoogste beschikbare kwaliteit op Youtube (480p).

Chrysler Building

In de eerste tonen van de reclame hoor je een Amerikaanse politiesirene, verder lijkt de reclame helemaal niet aldaar af te spelen. In 1 shot zit echter op de achtergrond Chrysler Building uit New York:

mcdonalds-chrysler-building

De overige gebouwen komen mij niet bekend voor. Jullie wel?

mcdonalds-skyline

3 antwoorden op “McDonald’s – Magnificent 5 commercial”

  1. Da’s een Chevrolet Camaro. Als jij even in je database duikt vind je vast wel welke het is (als het kenteken klopt) 🙂 Ik maak er 84-S?S-2 van, maar die heb ik alle 14 uitgeprobeerd en daarmee kom ik er niet.

  2. Vermoedelijk is het kenteken met enig video-editten oorspronkelijk bedoelt als 54-NSN-2

Reacties zijn gesloten.