ABN AMRO – Commercial reeks met BMW taxi

ABN AMRO heeft een reeks commercials gemaakt die zowel als pre-roll van internet videos zoals uitzending gemist worden gebruikt, maar ook op TV (als ik me goed herinner…). In deze commercial speelt een meneer op de achterbank een hoofdrol. Deze taxi komt in meerdere scenes met leesbaar kenteken in beeld.

Het kenteken van de zwarte taxi-BMW is 30-XVS-4:

blog-abnamro-taxi-30xvs4

De voertuiginformatie van deze personenvervoerder is:

blog-abnamro-taxi-30xvs4-vwe

Leuk detail

In de eindscene van de reclame komt steevast het ABN AMRO filiaal nabij Leidseplein. Heel klein in dit shot zie je dezelfde taxi weer rijden. Ik denk dat heel veel mensen dit detail zullen missen, maar ik vind het persoonlijk een mooi detail waarmee het verhaal rond is.

blog-abnamro-taxi-leidseplein

Eén antwoord op “ABN AMRO – Commercial reeks met BMW taxi”

Reacties zijn gesloten.