Jumbo – WK TV commercial Roy Donders juichpak

1 van de opvallendste commercials in de voorbereiding en tijdens WK 2014 is de reclame van Jumbo supermarkten voor de inmiddels uitverkochte juichpakken. In de longversion van deze commercial komen 3-tal voertuigen voorbij schieten: de oranje Volkswagen bus, brandweerauto en Jumbo vrachtwagen. Helaas kan ik enkel van de laatste twee kentekencheck uitvoeren…

Oranje VW bus

blog-jumbo-oranje-roydonders-bus

De “We geven ze op hun donders!” bus heeft in de reclame voor geen kenteken, achter wel. Deze is echter nergens goed leesbaar.

Brandweerauto

blog-jumbo-brandweer-blld01

De voertuigspecs bij RDW van deze brandweerauto zijn als volgt:

blog-jumbo-brandweer-blld01-vwe

Vrachtwagen Jumbo supermarkten

blog-jumbo-vrachtwagen-64bdf6

De gele boodschappenvoertuig heeft de volgende voertuiggegevens:

blog-jumbo-vrachtwagen-64bdf6-vwe

UPDATE 28 oktober 2014: Het onverwachte succes van zowel het Nederlands elftal als de juichpakken zijn we al lang vergeten in het najaar van 2014. De eerste door de belabberde prestaties in de EK kwalificatie en het tweede doordat Jumbo supermarkten al lang weer bezig is met andere commerciele activiteiten.

Het niet vinden van het kenteken van het oranje busje van Roy Donders was volkomen vergeten, totdat de speurneuzen van Autoblog vandaag de veiling van dit busje ontdekte.

Roy Donders juichpakken promobus

En dan is ineens het kenteken overduidelijk leesbaar en opvraagbaar:

blog-jumbo-vw-1vfx52-vwe

Case closed!

Eén antwoord op “Jumbo – WK TV commercial Roy Donders juichpak”

  1. Busje leek mij op de foto 1-VF?-52, na wat gokken kom ik uit op 1-VFX-52. Dit wordt bevestigd door even te googlen op dat kenteken.

Reacties zijn gesloten.