Toyota – kleurrijke Aygo reclame

Toyota Nederland heeft ter promotie van het nieuwste model Aygo een reclame bedacht rondom de vele mogelijkheden waarin je deze auto kan configureren. Helaas voor Toyota Nederland zijn er weinig variatiemogelijkheden te verzinnen voor het gele stukje in de kentekenplaathouder.

De Aygo met kenteken 9-XHT-61 komt zowel met zijn voor- als achterkant in beeld:

blog-toyota-9xht61

Volgens de kentekengegevens opgeslagen bij RDW behoort dit kenteken toe aan een witte Aygo:

blog-toyota-9xht61-vwe

Mocht de techniek zover reiken dat met een swipe je auto in een andere kleur kan veranderen, dan zal er nog wel administratief geregeld moeten worden. Op deze speciale pagina van RDW staat beschreven welke stappen je moet nemen om op het kentekenbewijs het resultaat van je kleurwijziging doorgevoerd te krijgen.

Het standaard kleurenpalet van RDW is overigens beperkt tot de volgende kleuren:

  • Blauw
  • Bruin
  • Geel
  • Grijs
  • Groen
  • Oranje
  • Paars
  • Rood
  • Wit
  • Zwart

Als de kleur niet hiertussen staat, dient de kleur gekozen te worden die het dichtste bij de kleur van het voertuig komt.