ANWB – Wegenwacht commercial is te leuk om niet stil bij te staan

ANWB Wegenwacht heeft de aanloop naar de zomerperiode aangegrepen om hun dienstenpakket onder de aandacht te brengen onder de noemer “het leven is te leuk om stil te staan”. Deze blog staat echter wel even stil bij het gebruikte kenteken in deze commercial en leeft daarna weer verder.

Commercial

Chrysler Voyager

De voetbalvader met pech rijdt in de commercial met een Chrysler Voyager. Qua aantal personen een droomauto voor een voetbalteam:

blog-anwb-chrysler-voyager-49frrd

Deze Amerikaan met kenteken 49-FR-RD levert de volgende voertuiginfo op:

blog-anwb-chrysler-voyager-49frrd-vwe

Een scherp kijker behept met enige registratiedata kennis ziet gelijk iets bijzonders. Deze auto is namelijk recentelijk van aansprakelijkheid gewisseld en een dag erna verliep de APK-vervaldatum. Daar moest natuurlijk even langer bij stil worden gestaan en verder onderzoek volgde.

Tot voor kort stond deze Voyager te koop bij Van Kreij Autos. Enkel een Facebook post en Google cache herinnert nog aan de advertentie van dit bedrijf voor deze auto. Daarna is de auto nog 2 keer in korte tijd van eigenaar gewisseld. Mocht de nieuwe eigenaar meer informatie over de mogelijke APK-aandachtspunten te willen weten, dan biedt het Finnik Autorapport van dit kenteken uitkomst:

blog-anwb-chrysler-voyager-49frrd-finnik